.

Durant les Festes de Nadal tindrà lloc a Constantí un concurs de Fotografia a través de l’aplicació mòbil Instagram, una iniciativa de l’Ajuntament de Constantí  i l’àrea Social del Centre d’Esports Constantí, que compta amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Constantí.

El concurs s’iniciarà l’1 de desembre de 2017 i s’allargarà fins el 6 de gener de 2018, i el tema de concurs és qualsevol fotografia relacionada amb el Nadal. Hi podran participar tots els aficionats a la fotografia a través de la plataforma Instagram que publiquin les seves fotografies amb l’etiqueta #nadal2017constanti

L’objectiu és promoure el Nadal i totes les activitats  nadalenques  que s’organitzen al municipi, així com fomentar la participació ciutadana en aquestes festes.

D’entre totes les fotografies presentades a concurs, el jurat triarà les fotografies guanyadores i hi haurà premis per al 1er i 2on classificat. El 1er premi consistirà en un xec de 60 euros a gastar en qualsevol botiga o comerç adscrit a la Unió de Botiguers, i el segon premi serà un xec de 40 euros a gastar en qualsevol botiga o comerç adscrit a la Unió de Botiguers. L’entrega dels premis als guanyadors es realitzarà el proper 19 de gener, durant l’acte del Pregó de la Festa Major d’hivern.