.

El proper divendres 15 de gener, a les 19 h, la Sala Noble de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona acollirà la presentació del disc ‘Believer’, el primer treball discogràfic en solitari de Joan Martí, músic i professor de saxòfon del Conservatori de Música de la Diputació a Reus.

La presentació anirà a càrrec del propi Joan Martí, que interpretarà alguna de les obres del CD amb la col·laboració de Robert Sirvent, professor de flauta travessera del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona i autor del treball audiovisual del disc. L’acte també comptarà amb la participació d’Antonio Velasco, compositor d’una de les obres i director d’INS Records. L’entrada és gratuïta i limitada a l’aforament de la sala. El públic assistent podrà gaudir d’una petita exposició del material gràfic utilitzat per a la creació de l’audiovisual del CD.

En aquest disc Martí ha recollit algunes de les obres originals més destacades del repertori contemporani per a saxòfon baríton, abraçant diferents estils musicals com la música avantguardista, el minimalisme o la inspirada amb música tradicional japonesa.

Believer és un dels pocs productes que hi ha al món de la discografia clàssica-contemporània gravats amb saxòfon baríton. En aquest treball es fa palès el compromís de l’artista amb la música catalana, ja que dues de les set obres enregistrades són de compositors del Principat.