.

L'auditori August del Palau de Congressos

La Malagasy Gospel Choir actuarà el proper 26 de desembre a les 20h a l’auditori August del Palau de Congressos. Un concert en benefici del programa educatiu de l’ONG Agua de Coco. El preu de les entrades és de 10€ els adults i 5€ els nens i es poden adquirir a El Corte Inglés i el mateix dia del concert a la taquilla del Palau de Congressos.

El cor de la Malagasy Gospel Choir està compost per vint-i-cinc noies malgaixes d’edats entre els 13 i 20 anys. Les noies provenen dels barris més desfavorits de la ciutat de Tulear (Madagascar), algunes d’elles pateixen algun tipus de discapacitat  (física, incidència, etc.). El concert que interpretaran està compost de 15 cançons malgaixes i espanyoles de caire nadalenc i tindrà una durada aproximada d’hora i mitja. Alguns dels temes d’aquesta agrupació musical parlen de la situació que viuen les joves al sud de Madagascar, de l’explotació infantil, els drets humans…

En finalitzar el concert es podran adquirir el Cd, DVD i samarreta de la Malagasy Gospel Choir i també productes d’artesania malgaix. Els beneficis d’aquestes vendes es destinaran a finançar projectes de desenvolupament sostenible a Madagascar.