.

.

TOTS 21

Un moment del minut de silenci viscut a Creixell en record de la tragèdia del Marroc

Aquest migdia ha tingut lloc davant de la Casa de la Vila de Creixell una concentració per guardar un minut de silenci en record de les més de 2.000 víctimes mortals i en senyal de solidaritat amb els milers de ferits i totes les famílies afectades en el tràgic terratrèmol que va patir el Marroc divendres a la nit.

La concentració ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa, Montserrat Muñoz Madueño, i de la majoria dels membres de la corporació municipal de l’ajuntament creixellenc.

També hi han assistit nombrosos veïns i veïnes de Creixell, entre ells una representació de la comunitat marroquina de la vila.

En nom d’aquest col.lectiu, el veí de Creixell Mohammed Rifi Azarkan, ha dirigit unes paraules d’agraïment a l’ajuntament i al poble de Creixell per la seva solidaritat i suport als damnificats pel terratrèmol.

L’alcaldessa, Montserrat Muñoz, ha agraït també la seva assistència a tots els presents i ha expressat la seva solidaritat i suport a les víctimes en nom de tots els creixellencs i creixellenques. En els propers dies, l’ajuntament es coordinarà amb la comunitat marroquina per tal d’articular el sistema d’ajuda material als damnificats pel terrible terratrèmol.