.

.

TOTS 21


Instal·lacions de la CEPTA a Tarragona

Instal·lacions de la CEPTA a Tarragona

A partir del pròxim mes de febrer, totes les empreses que no hagin  adequat la seva comptabilitat al SEPA (Single Euro Payments Area) –el sistema unificat de pagaments pel qual es regiran a partir d’ara els països de la UE–, poden tenir dificultats per tramitar operacions bancàries habituals com són nòmines, rebuts domiciliats o transferències. Per aquest motiu, cal que totes les pimes coneguin les claus d’aquest nou sistema de pagament internacional que substituirà per sempre l’actual nomenclatura CCC (Codi Compte Client) pel corresponent IBAN (International Bank Account Number).

Jornada a la CEPTA

Per totes aquelles empreses que tinguin dubtes per resoldre referents a aquest canvi, el club financer de la CEPTA ha organitzat una jornada informativa gratuïta per al pròxim 28 de gener. La jornada està organitzada pel Club CEPTA Financer i Fiscal i serà una jornada pràctica i informativa que té com a objectiu orientar aquelles empreses que vulguin consultar qualsevol aspecte relacionat amb aquest canvi de pagament que té abast internacional.

La jornada es fa amb la col·laboració directa de la Caixa i servirà per conèixer amb detall els aspectes significatius de la comptabilitat SEPA que, entre altres avantatges, permetrà que les empreses i altres agents econòmics puguin rebre i efectuar pagaments amb euros, sigui quina sigui la seva ubicació. L’acte inclourà la intervenció del director de l’àrea de Negoci de Tarragona ciutat de “la Caixa”, Enric Dalmau; el director Centre d’Empreses de “la Caixa”, Joan Montserrat, i el director de Finançaments Especialitzats i Serveis de “la Caixa” a Tarragona, Juan Antonio López, que detallaran els punts bàsics del nou sistema de pagaments.

L’obertura de l’acte anirà a càrrec del president de CEPTA, J. Antoni Belmonte. La jornada és gratuïta i és durà a terme el dimarts 28 de gener de 2014 de 9 a 11 del matí a les instal·lacions de CEPTA (Av. Roma, 7, 5a planta). Per inscriure’s cal contactar amb el departament de Serveis de CEPTA, a través del telèfon 977 242 313 (Sra. Claustre Duran) o del correu electrònic serveis@cepta.es