.

Objectes comissats pels Mossos d'Esquadra. Foto: Mossos

Objectes comissats pels Mossos d’Esquadra. Foto: Mossos

Els Mossos d’Esquadra del Baix Penedès van comissar 553 objectes falsificats destinats al ‘top manta’ valorats en 62.000 euros en dues operacions policials fetes a Calafell el 17 d’abril i a Albinyana el 19 d’abril. Arran d’aquests fets, la policia catalana ha denunciat dos homes i una dona, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus, com a presumptes autors d’un delicte i una falta contra la propietat intel·lectual. D’entre els objectes requisats, hi ha 140 ulleres de sol, 125 bosses de mà, 99 moneders, 75 logos metàl·lics de marques conegudes, 62 arracades i 52 jerseis. Els tres acusats hauran de declarar en seu judicial quan siguin requerits pel jutge.

El primer comís de productes falsificats es va produir el 17 d’abril a Calafell (Baix Penedès), quan uns agents de paisà que patrullaven a peu pel mercat setmanal de Segur de Calafell (Baix Penedès) van observar una furgoneta al costat d’una parada del mercat, on presumptament venien bosses de mà falsificades.

Els Mossos d’Esquadra van seguir la furgoneta sospitosa pel carrer Xúquer amb cruïlla al carrer Baixador, on van aturar-la i identificar-ne els dos ocupants.