.

Els treballs han de permetre la creació d’una franja perimetral de protecció d’incendis forestals de 25 metres des d’aquesta finca fins a la tanca de les habitatges dels voltants.

Aquesta setmana han començat els treballs de neteja forestal i la creació d’ una franja de protecció d’incendis a la urbanització de la Móra, en concret en una finca municipal situada entre els carrers Baix Empordà i Conca de Barberà, al costat de les pistes esportives.

Els treballs, coordinats per la Conselleria de Protecció Civil i executats per l’Associació Aurora, consisteixen principalment en l’eliminació i poda selectiva de mates de llentiscle, la retirada de cordons de terra i runa existents i la retirada de tots els arbres secs o perillosos fins a deixar una distància mitjana de cinc metres entre arbres.

Tot plegat ha de permetre la creació d’una franja perimetral de protecció d’incendis forestals de 25 metres des d’aquesta finca fins a la tanca de les habitatges dels voltants.

Finalitzades les tasques forestals es procedirà a la col·locació de dos cartells informatius per recordar que està prohibit fer qualsevol tipus d’abocament il·legal.