TOTS 21

Detall de la il.luminació nadalenca de Castellvell. Foto: Cedida

Després que divendres passat, 11 de desembre, es procedís a l’encesa confinada dels llums de Nadal, comença el calendari d’activitats nadalenques a Castellvell del Camp. I ho fa amb campanyes de promoció comercial, un vermut solidari per la Marató de TV3, el tradicional Concert de Nadal -pendent de l’evolució de la pandèmia- i els actes litúrgics i al voltant de Ses Majestat els Reis d’Orient.

A continuacio us oferim el programa complert:

 

Del 2 de desembe al 8 de gener de 2021
COMPRAR A CASTELLVELL PER NADAL, TÉ PREMI
Campanya nadalenca per impulsar el consum en els comerços locals. Pots guanyar un dels tres xecs regal de 200 euros per gastar en qualsevol comerç local. El sorteig es farà el 12 de gener. Des del 2 de desembre fins al pròxim 8 de gener de 2021, per cada compra superior a 5 euros en els establiments col·laboradors, rebràs un tiquet que et podria donar una alegria!

T’imagines poder sopar gratis en un dels restaurants, omplir gratis el carro de la compra, reparar el cotxe al taller, fer-te un bon canvi d’imatge a la perruqueria, fer el cafè i esmorzar… o qualsevol altra cosa? Doncs ara és possible fomentant el comerç local.

El 20 de desembre
VERMUT SOLIDARI PER L A MARATÓ DE T V3
Aquest any La Marató de TV3 està destinada a la COVID-19, i per tant ens afecta a tots. Per un donatiu mínim de 15 euros us portaran a casa un pack de vermut complet i un número pel sorteig d’un pernil per gaudir aquest Nadal! Si et consideres un/a gran vermutaire no et perdis aquesta oportunitat, apunta’t al següent formulari abans del 17 de desembre:
https://forms.gle/AFgVmwHRU8utS75N9

https://bit.ly/VermutSolidariTV3.

Diversos dies
CELEBRACIONS LITÚRGIQUES
Vigília de Nadal – dia 24 a les 19:00H | Missa de Nadal – dia 25 a les 12:30H | Missa de Sant Esteve – dia 26 a les 12:00H (Ermita). Missa de Cap d’Any – dia 1 a les 12:30H.

L’1 de gener de 2021
RECOLLIDA DE CARTES PER ALS REIS MAGS D’ORIENT
Durant la tarda, els Patges Reials passaran a recollir les cartes per les cases dels nens i nenes que ja la tinguin feta i a punt per entregar a SS.MM els Reis Mags d’Orient. Això sí, s’ha d’avisar als Patges que passin per casa vostra, ho podeu fer comunicant-ho a través del següent formulari:
https://bit.ly/RecollidaPatges2020

El 3 de gener de 2021
22ª EDICIÓ DEL TRADICIONAL CONCERT DE NADAL
Orquestra Cum Jubilo amb Àngel Òdena (baríton) i Raül Garcia (violí). Esteu atents a les xarxes socials d’ARS Aurea Sonora i Ajuntament de Castellvell.

El 5 de gener de 2021
CAVALCADA CONFINADA DE SS.MM ELS REIS MAGS
Degut a la situació sanitària que tots sabem, SS.MM els Reis Mags d’Orient han decidit que, pel bé de tots, aquest any no hi haurà la tradicional cavalcada. Però no patiu que no s’obliden de ningú. Ens han dit que aquest any també repartiran els vostres regals a casa. Esteu atents que en qualsevol moment poden venir.

Del 8 al 20 de desembre
CONCURS DE PESSEBRES I GUARNIMENT DE BALCONS
Es valorarà l’originalitat, els elements decoratius i, si s’escau, la il·luminació. Per participar-hi cal inscriure’s trucant a l’Ajuntament – 977 85 50 08

Redacció