.

L’alcalde, Alfredo Clúa, ha fet una visita als treballs. Foto: Cedida

Aquesta setmana han començat les tasques de desbrossament de la llera del tram final de la riera de Maspujols de Cambrils, a tocar dels Apartaments Sol Cambrils Park. Els treballs els està portant a terme l’Ajuntament amb una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, ha visitat la zona aquest dijous, amb la directora dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, Glòria Tibau. El seu Departament i concretament la directora han ajudat a superar les dificultats administratives per poder realitzar aquestes tasques.

Aquesta zona que rodeja la riera de Maspujols va ser una de les més afectades pel temporal de llevant del 22 d’octubre del 2019, que va provocar greus inundacions a la urbanització Sol Cambrils Park. Cal recordar que aquest fort aiguat va causar danys en diferents punts del municipi avaluats en dos milions d’euros.

Responsables de la comunitat de propietaris s’han mostrat satisfets amb l’actuació. L’alcalde ha fet una reflexió sobre la necessitat de treballar per evitar les inundacions: “Tots defensem la millora del medi ambient, però hem d’avaluar les accions que no són raonables i que posen en perill a la comunitat”, ha afirmat.