.

.

TOTS 21


Una imatge de la festa Xic's celebrada a l'envelat

Petits i grans van ballar ahir a la tarda a l’envelat de Festa Major per celebrar el que ja ha esdevingut un clàssic de festa major molt esperat entre els més petits: el Cós Blanc Xic’s. Ahir, la carpa instal·lada al costat de la fira, va quedar-se petita per gaudir de l’adaptació júnior de la festa del Cós Blanc que avui omplirà els carrers de Salou i que espera atreure a més de 30.000 persones d’arreu.

Ahir, però, en un ambient molt més familiar, i amb els més petits disfressats per a l’ocasió va celebrar-se una gran festa de música i confeti. La regidoria d’Infància va començar la festa lliurant una guardiola del Club Xic’s als nens i nenes que van participar del Cós Blanc i, de seguida, la carpa va omplir-se de gom a gom. La regidora de l’Àrea, Julia Gómez, ha mostrat la seva satisfacció pel desenvolupament de la trobada i la bona acollida entre les famílies que està tenint any rere any el Cós Blanc Xic’s.

En total es va llançar mitja tona de confeti de la mà dels xanquers els quals van anar saludant els nens i nenes i sobretot fent núvols aeris amb papers de colors. Fonts de l’organització calculen que a l’envelat es van omplir l’aforament permès, arribant a les 2.000 persones. La festa va començar a dos quarts de sis de la tarda i va finalitzar al voltant de les vuit.

Avui, la festa major continua amb la desfilada matinal: la rua de lluïment; i a la tarda, a partir de les 19 hores amb el Cós Blanc i les 29 carretel·les desfilant pel carrer Ciutat de Reus.

Consulteu el programa de la Festa Major en aquest enllaç.