.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, i representants de l'esdeveniment

L'alcalde de Salou, Pere Granados, i representants de l'esdeveniment

Aquest divendres dia 6 de desembre, començarà la 15a edició de l’Spanish Open Salou 2013, sota el patrocini institucional del Patronat Municipal de Turisme de l’Ajuntament de Salou i amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la capital de la Costa Daurada. Durant el pont de la Constitució Salou es prepara per acollir aquesta nova edició de l’Spanish Open de Balls Esportius. Avui, en roda de premsa s’han presentat els detalls d’aquesta competició esportiva al més alt nivell en la que Salou tornarà a ser el focus d’atenció.

L’organització preveu una participació de més de 2.000 esportistes de 26 països diferents ; 746 parelles i 16 grups formats per 530 esportistes, que seran avaluats per 30 jutges provinents de 18 països diferents. Com ha explicat Antoni Mas, gerent de Publiolimpia SLU, “a Salou ja fa quinze anys que vam començar aquest esdeveniment i entenem que amb tres dies s’ha arribat al màxim nivell de competicions que comencen a les set del matí i fins a les 11 de la nit amb una boníssima cobertura de mitjans”.

Aquest any, a més, se celebra el 15è Aniversari d’aquestes competicions que comptaran amb més participació , més competició i més espectacle que mai. Cal destacar la celebració de la 4a Edició del OPEN SHOW DANCE per a grups , com una participació de 7 equips Junior i 9 equips d’Adults , que en edicions anteriors ha estat tot un èxit , i el OPEN DOWN DE BALLS LLATINS, dissabte a la tarda, on participaran 12 parelles amb síndrome de Down que practiquen aquest esport.

L’alcalde, Pere Granados, ha valorat “molt positivament” l’esdeveniment perquè “des de Salou estem treballant de valent en la desestacionalització des de fa temps i amb aquesta activitat aconseguim reunir unes 8.000 persones; fer una gran promoció de Salou a molts mitjans de comunicació i oferim un magnífic espectacle”, ha dit. El batlle, també ha volgut “felicitar els espònsors privats per ajudar a generar economia conjuntament amb l’Ajuntament de Salou tant al municipi com al país”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */