.

escola-de-musica-1
Amb l’arribada d’un nou curs, l’Escola Municipal de Música “Rafael Gibert Recasens” torna a obrir les seves portes i el proper dilluns dia 19 de setembre està prevsit l’inici de les classes d’aquest curs 2016-2017.

Amb l’objectiu que l’alumne s’integri en un entorn que l’ajudi a desenvolupar-se social i emocionalment, a la vegada que aprèn i gaudeix de la música, l’oferta formativa va adreçada a alumnes a partir dels 4 anys i sense límit d’edat. Les especialitats instrumentals que s’ofereixen són: guitarra, saxo, violí, clarinet, piano, bateria, flauta travessera i cant.

A més, com cada any, els alumnes també es poden inscriure a les agrupacions i formacions instrumentals o vocals de l’Escola, l’eix vertebrador d’aquest projecte educatiu, com són la Banda Municipal, els Conjunts Instrumentals i la Coral.

Per a més informació i inscripcions l’horari de Secretaria durant el mes de setembre és el següent: dimarts i dijous de 9 a 11 hores, i de dilluns a divendres de 16 a 19 hores. El telèfon de l’Escola de Música és el 977522126 i el correu electrònic: escolademusica@constanti.cat