.

.

TOTS 21


Simulació de la pista de pàdel que s’aixecarà a la plaça del Mercadal. Imatge: Ajuntament

Avui ha començat el muntatge a la plaça del Mercadal de la pista de pàdel que acollirà les finals del torneig Open Reus Pro Pàdel. Aquest torneig, organitzat pels clubs i centres de pàdel de la ciutat, s’ha concebut com una activitat prèvia a l’arribada a la ciutat, del 7 al 13 de març, d’un prova del calendari del World Pàdel Tour, el circuit de pàdel més prestigiós del món. Durant vuit dies, fins el 6 de març, el centre neuràlgic de la ciutat respirarà l’ambient i l’afició per aquest esport amb una pista a la plaça que acollirà, a més de les finals, activitats paral·leles en horari de matí i tarda com ara exhibicions o pàdel adaptat, entre d’altres.

L’Open Reus Pro Pàdel s’organitza des dels clubs i centres de pàdel de la ciutat: Club Tennis Reus Monterols, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Global Pàdel, Winner Sport, Padel Reus, Padelx4, Tot pàdel i Padel Indoor. Els divendres i caps de setmana del mes de febrer estan tenint lloc els tornejos a les diferents seus i es juguen competicions als clubs i les finals es disputaran els dies 4, 5 i 6 a la pista de la plaça del Mercadal.

Imatge de l’inici del muntatge. Foto: Ajuntament

Els guanyadors i guanyadores de cada categoria en cada torneig rebran com a obsequi una entrada d’un dia pel World Padel Tour Estrella Damm Reus-Costa Daurada OPEN.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, destaca les activitats que es portaran a terme a la pista del Mercadal “per tal de promocionar i acostar la pràctica del pàdel als ciutadans de Reus i viure aquest esport des d’un context més proper. L’ambient a la pista serà l’escalfament previ a la gran cita que suposarà l’arribada del World Padel Tour a la ciutat amb el desembarcament dels millors jugadors i jugadores del món, entre les quals hi destaca la reusenca Ari Sánchez”.

Redacció