.

Un moment del partit Lleida-Calafell

Un moment del partit Lleida-Calafell

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha prolongat aquest migdia a Lleida l’alegria de la seva afició pel bon inici de temporada.

La victòria (3-4) permet als verd-i-blancs continuar escalant a la classificació i posar distància amb les places de descens, que són ja a sis punts, i fins i tot començar a mirar capamunt: ja és vuitè, consolida la plaça europea i comença a somniar en la Copa del Rei. Els calafellencs han demostrat que li tenen presa la mesura a la difícil pista del Lleida, ja que és latercera visita consecutiva en les tres darreres temporades (dos a OK Lliga i una a Primera estatal) que posen els tres punts en joc al sarró.

Avui, la velocitat i els contraatacs han estat les eines amb les quals el Calafell Tot l’Any ha administrat eficaçment un partit difícil, tant pel rival com per una superfície i un horari als quals està poc acostumat. En realitat, el contraatac del Calafell ha estat tan letal que, sense generar pràcticament ocasions pròpies i amb un joc a estones intermitent, ha tret petroli dels errors d’un ICG Software que enguany encara no havia perdut a casa. Els verd-i-blancs han anat sempre per davant, però els lleidatans anaven igualant el marcador.

El porter calafellenc, David Arellano, ha estat decisiu per impedir que els locals poguessin avançar-se. Així les coses, l’electrònic del pavelló “Onze de Setembre” mostrava un 3-3 a falta de setze segons pel final. Però el verd-i-blanc Ferran Rosa ha aparegut emmig d’una indecisió local, ha robat la bola i l’ha cedit a Borja Ferrer, que l’ha clavat al fons de la porteria lleidatana, donant-li un aire èpic a la victòria.

L’entrenador del Club Patí Calafell Tot l’Any, Pere Varias, ha volgut destacar la dificultat d’aquest triomf: “Qui hagi vist el partit s’haurà adonat que guanyar aquí no és fàcil. El Lleida és un equip molt consistent, però nosaltres estem aprofitant un cert estat de gràcia de cara aporteria”. Varias ja donava per bo l’empat, tal com havia anat el partit, però “hem tingut la sort d’aprofitar una errada d’ells a mitja pista en el darrer sospir amb una contra que, a diferència de dos ‘un contra un’ que hem tingut a la primera part, ha entrat”. Sobre el bon moment de l’equip, Varias no s’ha estat de dir que “estem una mica més encertatsde cara a porteria que, per exemple, l’any passat, i hem de mirar d’explotar-ho això. Però dissabte vinent tenim un partit que serà una altra guerra i que hemd’afrontar tocant de peus a terra i sabent que aquí ningú no regala res”.

De la seva banda, l’entrenador de l’ICG Software Lleida, Albert Folguera, ha assumit la derrota comun error propi: “De vegades, els entrenadors el que no podem fer des de dintre ho intentemfer des de fora. Potser m’ha pogut la sang i m’ha faltat una mica de pausa. Pensava que els tres punts eren importants i he volgut anar a buscar-los, però millor era un punt que cap”. Folguera ha afegit que “sabíem el partit que ens podíem trobar i ens hem trobat el partit que ens esperàvem. Els jugadors del Calafell, des del primer segons fins a l’últim, corren coma desesperats i et fan estar amb molta tensió. Això ens ha fet tenir errors que ens han costat tres gols, a banda el penal en contra”. El tècnic lleidatà també ha dit que “malgrat tot, el que ens ha passat era controlable, però en alguns moments ens ha faltat certa maduresa i sobretot tranquil·litat i més paciència”.

ICG Software Lleida
Aliniació Lluís Tomàs, Carles Trilla, Marc Soler, Lluís Rodero, Emanuel Necchi (5 inicial)
Carles Estrada, Joan Cañellas, Jaume Bartés, Andreu Tomàs, David Ballestero

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació David Arellano, Gerard Vergés, Ferran Rosa, Pol Galbas, Borja Ferrer (cinc inicial)
Xavier Andreu Montoya, Oriol Palau, Marc Vergés, Xavi Díez, Sergi Romeu

Àrbitres F. Jorge García Romero. Marc Soler Miralles

Gols 0-1 Gerard Vergés (penalti) 4’ / 1-1 Emanuel Necchi 5’ / 1-2 Borja Ferrer 29’ / 2-2 Lluís Rodero
32’ / 2-3 Oriol Palau 41’ / 3-3 David Ballestero 43’ / 3-4 Borja Ferrer 49’

Faltes ICG Software Lleida (9). Club Patí Calafell Tot l’Any (12).

Targetes Blaves (0). Vermelles (0)

Incidències Mitja entrada al pavelló “Onze de Setembre” de Lleida, amb una nombrosa assistència d’aficionats calafellencs. En el partit previ de la Lliga ACHP sub-23, disputat entre els segons equips dels dos clubs, s’ha imposat el Calafell amb un marcador de 4-6. En aquest partit, els gols del Calafell han estat aconseguits per Ferran Ortoll (2), Ferran Riera (2), Joanra Esteve i Òscar Aguilar (penalti).

/* JS para menú plegable móvil Divi */