.

.

TOTS 21


Un moment del concurs de balls de saló

La 15a Spanish Open Salou 2013, el concurs de balls de saló de Salou, ha tancat una edició més amb una gran participació de parelles i grups de tot el món. L’open aglutina més de una desena de competicions en diferents categories: adults, junior, senior, i en diferents estils de ball: Llatí i Standard.

Per la pista de ball han passat aquest cap de setmana més de 2.000 esportistes de 26 països diferents; 746 parelles i 16 grups formats per 530 esportistes, que han estat avaluats per 30 jutges provinents de 18 països diferents. Algunes parelles espanyoles han pogut optar a les primeres posicions  en diferents categories.

Aquest any, a més, s’ha celebrat el 15è aniversari d’aquestes competicions que uneixen a Salou, talent, competició, diversió i emoció durant 3 dies, des de les 9 del matí fins les 22h.

L’alcalde, Pere Granados, encarregat de lliurar diferents premis a les parelles guanyadores,  s’ha mostrat molt satisfet de l’esdeveniment perquè “hem aconseguit un any més un èxit tant pel que fa en organització de l’acte com pel que fa a nombre de visitants  així com per la imatge internacional que assoleix el nostre municipi a través dels mitjans de comunicació que donen cobertura a aquest magnífic espectacle tan a nivell nacional com internacional.”

Cal destacar la celebració divendres a la tarda de la 4a Edició del Open Show Dance per a grups, una variant de la competició per a grups, que ha comptat amb la participació de 7 equips Junior i 9 equips d’Adults. Enguany, la competició també ha acollit les exhibicions de les 12 parelles amb Síndrome de Down a l’ Open Down de balls llatins com a segon anys consecutiu desprès de l’èxit assolit durant l’anterior edició.