.

Foto de família d'und els grups de guanyadors

Foto de família d’und els grups de guanyadors

Durant aquests tres darrers dissabtes, els casals municipals de Perafort i de Puigdelfí han acollit, com ja és habitual des fa ja un bon temps, la Fase Comarcal del Tarragonès d’Escacs dels Jocs Esportius Escolars, oberta també a jugadors d’àmbit federat.

Aquest dissabte passat es va celebrar la darrera i definitiva jornada del campionat al Casal de Puigdelfí, essent el Casal de Perafort seu de les dues primeres.

El torneig s'ha celebrat a Puigdelfí i Perafort

El torneig s’ha celebrat a Puigdelfí i Perafort

La fase comarcal, organitzada pel Consell Esportiu del Tarragonès amb el suport de l’Ajuntament de Perafort i Puigdelfí, és la que determina els escaquistes del Tarragonès classificats per a la Fase Territorial del Camp de Tarragona que, en aquesta edició, també estarà organitzat pel CET, el Club Escacs Tarragona i la Delegació Territorial de la Federació Catalana d’Escacs, ja que, paral·lelament i de forma complementària, s’organitza la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya federat.

Aquesta Fase Territorial tindrà lloc els dissabtes 13, 20 i 27 de febrer , a partir de les 16 hores, al Tinglado núm, 4 del Port de Tarragona i en ella participaran escaquistes escolars i també federats de les 6 comarques del Camp de Tarragona. Amb posterioritat, els millors classificats, accediran al Trofeu Diputació, ja d’àmbit provincial.