.

.

TOTS 21


Agents policials, amb el material decomissat. Foto: Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Tarragona clausuren una associació cannàbica utilitzada per al tràfic de drogues a Camp Clar. Hi ha dos detinguts, les persones relacionades amb la direcció i la gestió de l’entitat.

La investigació va començar a mitjans del mes de gener quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement, a través de la Guàrdia Urbana, de les diferents queixes presentades per diversos veïns residents al barri, relacionades amb les activitats il·lícites que desenvolupava una associació cannàbica establerta allà.

Després de les primeres actuacions es va comprovar com nombroses persones visitaven la seu, la gran majoria romania al seu interior un curt espai de temps, durant el qual es produïa la transacció. Divendres passat, el jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona va autoritzar l’entrada i registre del local investigat i del domicili del responsable de l’associació.

Durant els registres practicats es van localitzar 830 grams de marihuana, estris per a la seva manipulació i venda de la mateixa, una arma blanca prohibida i documentació relacionada amb la investigació. Els detinguts, homes de 25 i 37 anys, un d’ells amb nombrosos antecedents policials relacionats amb el tràfic de drogues, han quedat en llibertat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.