.

El portaveu de C's, Rubén Viñuaes, amb el seu grup municipal

El portaveu de C’s, Rubén Viñuaes, amb el seu grup municipal

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a Tarragona, Rubén Viñuales ha apostat per “traslladar les Festes de Tarragona per tota la ciutat”, després de les demandes veïnals de la plataforma Ciutadana Farts de Soroll a la Part Alta per la concentració de Festes a la Part Alta de la ciutat. Tanmateix, Viñuales ha animat als tarragonins a “gaudir de les festes” i ha apel·lat “al respecte i la bona convivència”.

En declaracions als mitjans de comunicació després de la lectura del pregó de la festa major de Tarragona, Viñuales ha recordat que “les queixes dels veïns no es produeixen únicament a la festa major sinó durant tot l’any”. En aquest sentit, ha recordat que des de la formació taronja es treballa per “ampliar els horaris de terrasses de les altres zones de la ciutat, ja que actualment són anacrònics”, i ha posat com a exemple “el paradigmàtic cas de la Rambla on a les onze de la nit han de tancar les terrasses, mentre que en la Part Alta poden romandre obertes fins a molt més tard”.

Finalment, el portaveu municipal ha manifestat que “la Part Alta no pot esdevenir a l’únic centre d’oci nocturn de la ciutat”, ja que “es degrada el Barri i es converteix en un aparador com la Barceloneta”. En aquest sentit, ha apuntat que “s’han de distribuir les zones d’oci perquè la Part Alta continuï sent habitable”.