.

Imatge del grup Ciutadans a Salou. Foto: Cedida

Imatge del grup Ciutadans a Salou. Foto: Cedida

“El pacte del nou equip de govern municipal a l’ajuntament de Salou suposa un frau a l’electorat” ha assegurat la portaveu del grup municipal de Ciutadans Salou, Marta Cortés, en relació al pacte de govern entre CIU i PSC. Així mateix, ha criticat que “l’incompliment de les promeses electorals de PSC ha creat un pacte de govern basat en l’opacitat, en pactar amb un grup independentista”.

Marta Cortés ha dit que el pacte de govern “ha ralentit l’activitat política municipal de l’Ajuntament”. I ha assegurat que “els pressupostos generals pel 2016 ja haurien d’estar ja aprovats”. També ha fet referència “al compliment de l’acord presentat per C’s sobre l’aplicació de la Llei de Transparència, aprovat per unanimitat i sense aplicar fins avui”.

Per això, la líder de C’s a Salou ha recordat que “el grup municipal socialista va prometre en campanya electoral que no arribaria a cap acord per perpetuar a l’actual alcalde”. I ha instat al seu portaveu, Toni Brull, a “donar explicacions als ciutadans sobre un pacte en aparença incoherent”. Així mateix, Cortès ha recordat que “C’s Salou ha exercit una oposició responsable per no encallar l’activitat de l’equip de govern”. I que “sempre que les propostes han estat en benefici del municipi i dels ciutadans, C’s ha tendit la seva mà al govern municipal”, per la qual cosa “l’actual pacte de governabilitat, no era necessari”.