.

Rubén Viñuales, a la dreta, i Pedro Sánchez, a l'esquerra, envoltant Jordi Cañas, en una imatge d'arxiu

Van amb el vent a favor. Ciutadans està començant a enfilar la llarga precampanya electoral de les municipals de 2015 a Tarragona i la setmana passada en va viure un capítol més renovant la seva junta directiva. Tot pensant en les municipals. Per als propers mesos està previst celebrar primàries, que han de ratificar l’advocat Rubén Viñuales com a cap de llista i el líder veïnal Pedro Sánchez, com a segon, i també preveu inaugurar un local en el que ja hi estan treballant i celebrant actes. Pel nombre d’afiliats que hi ha a la ciutat no seria necessari fer les primàries, però s’organitzaran igualment. Tarragona és una plaça forta en l’estratègia electoral del partit liderat per Albert Rivera.

El desembarcament de Ciutadans preocupa especialment el PP i el PSC i no només a Tarragona. La formació podria presentar-se a diferents poblacions de la comarca, com Torredembarra, Salou o Creixell, tot i que el partit encara no ho ha decidit. La mossegada que pugui provocar al territori no fa gens de gràcia als dos grans partits.

A Tarragona ciutat, Ciutadans suma ja prop de 90 militants i està treballant des del local situat a Pons d’Icart i que s’inaugurarà en les properes setmanes.

L’agrupació a Tarragona ha renovat divendres passat el seu equip de treball i ha triat als nous membres de la seva Junta Directiva. El reelegit coordinador de l’agrupació tarragonina, Carlos Sánchez, ha manifestat “la necessitat de seguir treballant, amb l’objectiu d’incrementar la presència de C’s a la ciutat, de cara a les eleccions municipals del proper any”.

Sánchez ha declarat que “el procés pel qual han estat triats els nous membres del partit ha estat un procés de primàries” pel que C’s, una vegada més, “ha fet gala del seu esperit democràtic i de la seva transparència”. Durant aquest procés s’ha nomenat, de nou, a Carlos Sánchez com a coordinador de l’agrupació; Rubén Viñuales, portaveu; Beatriz Pérez, com a tresorera; Pedro Sánchez, responsable de política municipal; Lorena Roldan com a coordinadora de responsables de barri; Francisco Ester, responsable de relacions institucionals, i finalment, Ramón Fernández com a responsable de comunicació.

J. Garcia