.

Ciutadans s'ha reunit amb els marxants del barri

Ciutadans s’ha reunit amb els marxants del barri

El grup municipal de Ciutadans (C’s) Tarragona ha instat al regidor de Via Pública, José Luís Martín, a “complir amb la moció sobre la reactivació del mercat ambulant de Bonavista”. El portaveu municipal de C’s, Rubén Viñuales ha destacat “l’estat de deteriorament del mercat ambulant” i ha recordat que “la moció presentada pel Partit Popular va ser aprovada per unanimitat al setembre i segueix sense executar-se”.

Després d’una reunió amb l’associació de marxants de Tarragona, el portaveu del grup municipal de C’s ha enumerat les reivindicacions que els ha traslladat el col·lectiu: “més vigilància, més il·luminació, salubritat i un punt d’informació per poder millorar el comerç de la ciutat”. I ha reclamat “celeritat”.

Sobre el trasllat definitiu de marxants de la Rambla de Tarragona a la plaça Corsini, Rubén Viñuales ha demanat a l’equip de govern que “mantingui els mateixos preus de les taxes de parades ambulants i busqui l’equilibri entre el pas de vianants i l’ocupació de parades”. I ha anunciat que “C’s va a proposar a l’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals (Espimsa) que un percentatge de les quotes dels marxants es destini a publicitat comercial i que qualsevol representant dels marxants formi part del Consell d’Administració.”