.

.

TOTS 21

Matias Alonso, Inés Arrimadas i Albert Ribera també han remanat l'arròs. Foto:Tarragona21

Matias Alonso, Inés Arrimadas i Albert Ribera també han remanat l’arròs. Foto:Tarragona21

Una arrossada popular amb afiliats i simpatitzants ha servit perquè Ciutadans hagi celebrat la diada de Catalunya a Tarragona.

L’acte que estava previst per fer-se al parc de la ciutat finalment s’ha ubicat al Palau de Congressos per la previsió de pluges.

Unes 500 persones han anat a l’acte que ha volgut ser una forma de celebrar i no reivindicar l’onze de setembre segons ha dit el president de Ciutadans, Albert Ribera.

El mateix Ribera, la cap de llista de C’S, Ines Arrimadas i Matias Alonso que encapçalarà la llista a Tarragona han estat els encarregats de fer el que és el primermíting a Tarragona de Ciutadans de cara a les eleccions del pròxim 27 de setembre.

El discurs de Ciutadans ha estat el de demanar que els pròxims anys amb canvi de Govern la diada pugui ser de tots els catalans i no només d’alguns com, segons Ciutadans, s’ha donat en aquests darrers anys.

Arrimadas ha enviat un missatge cap a Artur Mas a qui li ha dit que no toca canviar ni de país, ni de passaport, sinó de president.

Imatge del Palau amb els 500 afiliats de ciutadans Foto:Tarragona21

Imatge del Palau amb els 500 afiliats de ciutadans Foto:Tarragona21