.

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha exigit a l’equip de govern local que “prengui mesures urgents” davant la proliferació d’incidents amb vianants a la ciutat.

Viñuales ha explicat que des del grup municipal de Cs han “recollit diverses denúncies d’incidents amb vianants” i, davant “la manca de seguretat en passos de zebra i voreres”, considera necessari “l’elaboració d’un informe públic on es contempli el grau de compliment de les recomanacions fetes per l’Eurotest AuditoriaEuropea sobre aquests espais públics”.

El portaveu de Cs ha elevat una proposta al ple per “estudiar l’elaboració d’un pla d’actuació per a la millora i seguretat dels passos de zebra” tanmateix com “millorar la senyalització i la visibilitat dels punts conflictius”. A més, ha reiterat que cal “reforçar la seguretat vial a les zones d’atenció preferent com a col·legis o centres sanitaris”.

Finalment, Rubén Viñuales ha explicat que “s’exigirà una dotació econòmica concreta per a dur a terme aquestes millores” i ha instat al govern local a “desenvolupar una campanya informativa que reforci la conscienciació sobre les pràctiques adequades en l’ús dels passos de zebra entre els tarragonins”.