.

La regidora d'Urbanisme, Clara Solivellas

La regidora d’Urbanisme, Clara Solivellas

El jutge ha imposat avui una sanció de vuit mesos de retirada del permís de circulació i una multa diària de cinc euros durant quatre mesos a la regidora d’Urbanisme de Torredembarra, Clara Solivellas, per haver donat positiu en 0,92 mg/l per aire expirat la matinada del passat dia 2 en una prova d’alcoholèmia que li va fer la Policia Local del municipi.

La regidora ha conegut els fets, que ha lamentat, i s’ha arribat a un acord amb el fiscal abans del judici ràpid que s’havia de celebrar als Jutjats del Vendrell.

Ciutadans demana la dimissió

D’altra banda, el grup municipal de Ciutadans de Torredembarra ha sol·licitat “la dimissió de la regidora d’Urbanisme, Clara Solivellas (Alternativa Baix Gaià) per conduir sota els efectes de l’alcohol durant la Festa Major de Santa Rosalía”, ha explicat el regidor de C’s, Javier Ramírez, després de que Tarragona21 publiqués els fets succeïts la matinada del 2 de setembre. I ha lamentat que “sigui la premsa i no el propi equip de govern qui doni a conèixer el nou escàndol municipal”.

El regidor de C’s ha lamentat “la falta de credibilitat de l’alcalde per dirigir un govern local”, i l’ha instat a “donar explicacions i no tornar a declinar les seves responsabilitats com ja va succeir amb el cas del primer tinent d’alcalde, Jordi Solè, per conduir sense ITV ni l’assegurança obligatòria”. En aquest sentit, Ramírez ha apuntat que “en el cas de Solivellas, estem parlant d’una taxa d’alcoholèmia de 0,92 mg/l en aire espirat, fet que suposa un delicte per superar amb escreix el límit establert”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */