.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu de Pere Guinovart l'alcalde del Morell.

Imatge d’arxiu de Pere Guinovart l’alcalde del Morell.

Al municipi del Morell, CiU, amb 5 regidors, i PSC, amb 2 regidors, han signat un pacte per a formar govern a partir d’aquest dissabte. Pere Guinovart, que repetirà com a alcalde del municipi, ha declarat que aquest pacte “reflexa la realitat de com és el municipi” i ha criticat que el partit d’esquerres UPM-AM, la segona llista més votada amb 4 regidors, no hagi mostrat una predisposició per formar un govern d’esquerres.

El pacte assolit inclou a Pere Guinovart com a alcalde i reparteix les regidories.El PSC obtindrà esports amb Alberto Ortega i d’ensenyament amb Victoria Eugenia Grau. CiU portarà les carteres de sanitat, hisenda,
governació i protecció civil, urbanisme, serveis, agricultura, parcs i jardins, medi ambient, benestar social, joventut, cultura i festes, comunicació i promoció econòmica amb Pere Guinovart, Eloi Calbet, Susanna Ferré, Maria Jesús Valldosera i Judit Fernández.

L’objectiu de les dues formacions es basa en l’entesa pel servei al Morell a través dels programes electorals que s’havien portat a eleccions, i l’objectiu de pacte passa per la creació d’un govern de proximitat, estabilitat i responsabilitat pel Morell.