.

Una imatge del partit. Foto: Nàstic

El Nàstic ha sumat aquest diumenge la cinquena victòria consecutiva (2-0), aquesta contra el Lugo, en un partit molt treballat amb dos gols de Marc Fernández i Trigueros, tots dos de cap. Tot i que el rival ha estat millor, les jugades a pilota aturada han permès als granes superar la prova amb escreix.

El porter de l’equip tarragoní ha tornat a ser crucial. Després que l’àrbitre xiulés un penal inexistent per mans de Nacho, que tenia els braços enganxats al cos, Alberto Varo va aturar el xut de Morgado amb les cames. És la segona vegada que Varo atura la pena màxima aquesta temporada.

Tot i així, el Lugo ha dominat la pilota i el ritme del partit durant tota la primera meitat. Mentre, al Nàstic li costava aguantar la possessió de la pilota i es dedicava a defensar aguantant el tipus i la porteria a zero. Varo tornava a aparèixer a la mitja hora de joc i aturava una rematada de Ledesma des de dins de l’àrea.

L’única situació de risc dels granes en aquesta primera meitat l’ha signat Pablo Fernández, que ha aconseguit plantar-se davant del porter, rodejat de rivals, i treure un córner favorable. L’última acció del Nàstic, un xut llunyà de Jaume Jardí, que sortia per sobre de la porteria de Tabuaço.

La segona part ha estat més positiva per al Nàstic. Aconseguia aguantar més la pilota i el Lugo no estava tan fluïd com en la primera part. Després d’una estona de joc dur, permès per l’àrbitre, el Nàstic ha començat a destacar amb les jugades a pilota aturada. Dos serveis de cantonada han propiciat els dos gols dels de Dani Vidal. El primer l’ha començat Borja, amb una passada molt tancada que Marc Fernández només ha hagut de tocar amb el cap per enviar-la al fons de la xarxa. Arribava l’1-0.

Aquest primer tanto ha animat els locals, que  han començat a veure com començava a controlar el partit. Així, deu minuts després del primer gol, arribava el segon. Un còrner des del costat dret servit per Jardí, l’ha tocat Trigueros també amb el cap. El meta del Lugo l’ha aconseguit aturar, però l’assistent ha assenyalat que havia travessat la línia de porta.

Amb aquesta cinquena victòria, el Nàstic se situa segon a la classificació.