.

Imatge del curs de monitors realitzat el passat estiu.

Imatge del curs de monitors realitzat el passat estiu.

Del 29 de març al 17 de maig, l’Espai Jove Kesse acollirà el cinquè curs de monitors d’educació en el lleure amb un nou format semipresencial i semiintensiu (caps de setmana i Setmana Santa). Els horaris i preus es poden consultar al programa d’activitats d’hivern al web www.tarragonajove.org. Més informació sobre els continguts del curs i  requisits per accedir-hi es troben a l’enllaç bit.ly/monitorlleure.

El curs fixa una quota d’inscripció subvencionat de 180 euros, i permet descomptes per les persones usuàries del carnet Tarragonajove.

A dia d’avui, encara es disposen de places d’inscripció. Les persones interessades en aquest curs poden realitzar la seva inscripció des del web jove www.tarragonajove.org o bé presencialment, a l’Oficina Jove del Tarragonès (dt a div, de 9 a 14h / dt i dijous, de 16.30 a 19h) i a l’Espai Jove Kesse (dt a dissabte, de 17 a 21h).

Aquest curs respon a les línies de programació d’activitats amb l’objectiu de promoure mòduls formatius d’educació permanent que millorin les aptituds i capacitats professionalitzadores dels i les joves participants.

Es pot consultar l’agenda completa d’activitats d’hivern, preus i dates d’inscripció al web jove:www.tarragonajove.org