.

 

Cinc tripulants d’un veler que particiaven en una regata a les costes de Tarragona, i que havia sortit de Cambrils, han hagut de ser rescatats per Salvamento Martítimo abans que s’esfonsés el vaixell. Dos d’ells han intentat fins al darrer moment salvar el veler.

Un helicòpter Helimer 204 i el vaixell Salmavar Fomalhaut han estat mobilitzats per la via d’aigua que ha patit el veler Modelona, amb cinc tripulants, i situat a 17 milles nàutiques de Tarragona i a 10 de L’Ametlla de Mar. L’Helimer 204 ha rescatat tres tripulants i Salvament Fomalhaut, a dos. El veler ha acabat enfonsant-se.

El veler participava en la regata Los Roques des de Cambrils. Altres embarcacions han participat en el salvament. Els tres tripulants evacuats per l’helicòpter han estat traslladats a Reus i els altres dos, a Cambrils, que havien restat al vaixell intentat salvar-lo.

El Club Nàutic Cambrils ha tret dramatisme a l’accident afirmant en un comunicat que “tot i que l’embarcació ha quedat totalment enfonsada, s’han activat els protocols previstos. Salvament Marítim i l’equip de Seguretat de la Regata han actuat amb gran celeritat i no s’han hagut de lamentar danys personals”.