.

En primer lloc ha quedat el Parc de cal·listènia a la zona sud del poble, amb 226 vots. Foto: Ajuntament

 

Aquesta edició ha comptat amb la votació d’un 7,28% del cens, un percentatge similar al de l’any passat en que va votar un 8,1% del cens

 

Els resultats de la votació popular de la present edició dels Pressupostos Participatius de la Canonja permetran tirar endavant cinc de les set propostes que es presentaven a votació.

Les propostes que han obtingut més vots són, en primer lloc, Parc de cal·listènia a la zona sud del poble, amb 226 vots. En segon lloc, Tanca de separació entre la zona d’aparcaments  i la zona lúdica a la plaça Ernest Lluch, amb 184 vots. En tercer lloc, Minideixalleries de residus de petit format, amb 179 vots. En quart lloc, Semàfors al terra per a millorar la seguretat dels vianants, amb 156 vots. La suma del cost d’aquestes quatre primeres propostes ascendeix a 145.000 €, i la següent proposta per ordre de puntuació és Lavabos públics autorrentables, amb un pressupost de 175.000 euros que suposaria excedir el límit pressupostari màxim de 200.000 € establert a les bases del procés. Per aquest motiu, s’ha hagut de procedir a la selecció de les propostes següents, per ordre de puntuació, sempre que es puguin executar sense excedir el límit prefixat.

Així doncs, la següent proposta que es durà a terme és: Bancs alimentats per energia solar, amb 115 vots i un cost de 18.000 €. La suma total de les cinc propostes guanyadores serà, finament, de 163.000 euros.

Pel que fa a la participació, aquesta edició ha comptat amb la votació d’un 7,28% del cens, un percentatge similar al de l’any passat en que va votar un 8,1% del cens.

Redacció