.

Acció conjunta de Guàrdia Urbana i Mossos

Acció conjunta de Guàrdia Urbana i Mossos

La Guàrdia Urbana i els Mossos han detingut la matinada d’aquest dimecres a cinc persones, una d’elles menor d’edat, acusades d’un delicte de robatori amb força en diversos trasters de la ciutat. En primer terme, una dotació dels Mossos ha vist com cinc individus fugien, cap a dos quarts de 2, a l’avinguda de Vidal i Barraquer, en detectar la seva presència. Els agents han comprovat com haurien forçat una furgoneta carregada de roba i estaven traslladant el material a un altre vehicle. Els policies han pogut detenir a una persona, mentre que els altres han fugit.

Una hora més tard, la Guàrdia Urbana ha detingut la resta d’implicats, al carrer de Milà i Fontanals. Alertats per un veí que deia haver sentit sorolls al soterrani del seu immoble, els agents s’han desplaçat fins al lloc dels fets i han detingut a tres individus i un quart amagat en una nevera. Els Mossos que han intervingut en l’operatiu els han reconegut com els que havien fugit anteriorment.

Els detinguts passaran a disposició judicial en les properses hores, als Jutjats de Reus, mentre que el menor d’edat, a diposició de la Fiscalia de menors.

/* JS para menú plegable móvil Divi */