.

.

TOTS 21


Carlos Sánchez, al centre, envoltat de part dels promotors de Ciutadans a Tarragona

Carlos Sánchez, al centre, envoltat de part dels promotors de Ciutadans a Tarragona

Ciutadans, que es presentarà de nou a les eleccions municipals a la ciutat en un moment de creixement de les seves expectatives, ha aparegut avui al focus mediàtic fent una primera acció política a Tarragona.

El coordinador de Ciutadans (C’s) a Tarragona, Carlos Sánchez, al costat de diversos membres de l’Agrupació, ha presentat una instància a l’Ajuntament de Tarragona per la qual demanen al govern municipal que “insti a la Conselleria d’ Educació de la Generalitat de Catalunya a complir la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que fixa en un 25 % l’ús del castellà com a llengua vehicular a les escoles catalanes”.

“Resultaria inviable que tots els pares de Catalunya acudissin als tribunals per lluitar perquè el castellà estigués en igualtat de condicions amb el català a l’escola” quan “hi ha una sentència que així ho afirma”, ha manifestat Sánchez.

El coordinador de l’Agrupació ha assegurat que la intenció del seu partit és “la de garantir la llibertat d’opció lingüística de tots els alumnes a Catalunya i treballar per una educació pública trilingüe i de qualitat a Catalunya”.