.

Façana de l'Antiga Audiència

Tarragona enceta un cicle de cinema dedicat a la música i la psicologia,  amb la col · laboració de Maria Parra (directora de Boquet Festival), Miguel Cruz (president de l’Associació de Músics de Tarragona), Teresa Valls (presidenta de l’Estudi de Música), Xavier Pié (saxofonista) i l’Ajuntament de Tarragona.

Cada dijous del mes de febrer, a les 18:00h  de la tarda, a l’Antiga Audiència de Tarragona, es projectarà una pel·lícula relacionada amb els àmbits de la psicologia i la música. El cicle, anomenat ‘Cinema, música i psicologia’, i organitzat per la dlegació d Tarragona del Col·legi Oficial de Psicolègs de Catalunya inclou els següents films:

‘El Piano’ (6 de febrer). Ponents: Maria Parra, pianista, compositora i directora de Bouquet Festival, a més de gestora musical, i Jaume Descarrega, piscòleg i psicoanalista.

‘Los chicos del coro’ (13 de febrer). Ponents: Teresa Valls, professora de cant i presidenta fundadora de l’Estudi de Música, i Josep M. Alcañiz, psicoleg de l’Escola d’Educació Especial San Rafael.

‘Novecento, la leyenda del pianista en el Océano’ (20 de febrer). Ponents: Xavier Pié, saxofonista, professor de l’Escola Municipal de Música, Oscar Asorey, Director d’ISEP Clínic Reus i  Tarragona.

‘Shine’ (27 de febrer). Ponents: Miguel Cruz, guitarrista i president de l’Associació de Músics de Tarragona  (amT), i Maria Checa,psicòloga clínica del Centre de Salut Mental CSMA  de Tarragona.

En acabar les projeccions hi haurà un col·loqui entre el públic i un professional de la música i la psicologia. Les actvitats són obertes i gratuïtes.

/* JS para menú plegable móvil Divi */