.

.

TOTS 21


Acte de presentació de ChemMed al president de la Generalitat

Acte de presentació de ChemMed al president de la Generalitat

El clúster químic de la Mediterrània reprèn aquesta setmana la seva activitat de projecció exterior, i ho fa amb dues presentacions, una a França i l’altra a Alemanya. Quan falta poc perquè s’acompleixi el primer any de vida de ChemMed, els representants del clúster segueixen exportant la marca de la química a Tarragona, a la recerca de noves inversions per al territori.

La primera de les delegacions estarà encapçalada pel president de ChemMed Tarragona, i de l’AEQT, el senyor Jesús Loma-Ossorio. El president exposarà el model del clúster químic tarragoní aquest dijous a Lyon, on es celebra un seminari d’innovació industrial dins del projecte ‘Chemical Valley 2030’. Sota aquest paraigua, la ciutat francesa busca un model integrador on s’hi reflecteixin indústria, coneixement i territori. Per aquest motiu ha estat triat ChemMed Tarragona per a fer aquesta presentació, ja que es cercava un cas que aglutinés aquests requisits, els quals el pol químic més important del sud d’Europa, situat a Tarragona, està exportant ara mateix al món.

Per altra banda, i el mateix dijous, una altra delegació presentarà el clúster a Alemanya, concretament a Frankfurt. En aquest cas ChemMed visitarà l’Euroforum 2015, i ho farà de la mà de la companyia BASF. Per aquest motiu, la representació tarragonina estarà encapçalada per Teresa Pallarès, Directora General de ChemMed Tarragona; i Antoni Torà, Manager Site Services de BASF Española a Tarragona.

L’Euroforum és un espai de debat alemany que enguany va dedicat a les operacions, la direcció i els nous models de negoci. A més, en aquesta ocasió la conferència s’obre al món i, entre els diferents exemples d’organització empresarial es presentarà el cas de ChemMed Tarragona, proposat per la pròpia BASF Española.