.

Salou es presenta un any més com la gran festa del triatló! Amb una previsió de més de 2.000 participants entre les jornades del 26 i 27 de maig. A la prova reïna, el triatló de mitja distància (1.900 metres nadant – 90 km amb bici – 21,097 km corrent), li acompanyaran una carrera solidària de 5 km i una carrera per a nens, a més de nous esdeveniments que es descobriran en els propers dies. El triatló de mitja distància tindrà sortides diferenciades per a cada modalitat: masculina i femenina, al mateix temps que l’opció de competir per relleus.

Serà l’última seu mundial classificatòria per ‘The Championship’, el ja consolidat Campionat Mundial de la franquícia Challenge Family, que es disputarà un any més a Samorin, Eslovàquia i que reunirà als millors atletes de Challenge Family, Ironman i de les World Triathlon Sèries amb una quantitat de premis de més de 150.000 euros.

El Challenge Salou seguirà apostant per oferir uns serveis de qualitat al corredor, qui tornarà a ser el gran protagonista de l’esdeveniment. A més, es manté el circuit ciclista a 4 voltes, tancat al trànsit, que permet a l’atleta, gaudir al màxim de forma totalment segura, i al públic, seguir tot el transcurs de l’esdeveniment. La competició repartirà 25.000 euros entre els guanyadors.

Referent al preu de les inscripcions, l’organització de la carrera torna a establir un termini de descompte en la prova regna les primeres 48 hores d’obertura de registres. A partir d’aquesta data, les inscripcions tindran el seu preu basi.

Challenge Salou es coneix ja com el triatló de la platja d’Europa. I és que, gràcies a unes condicions climatològiques perfectes per a la carrera, el nivell de corredors i un circuit de ciclisme pràcticament pla i tancat al tràfic que es desenvoluparà pel centre de la localitat de Salou, permet rebaixar les millors marques personals de la gran part dels participants.

Destacar el paquet familiar que ofereix la possibilitat de compaginar turisme i família. Són múltiples les ofertes turístiques: la ciutat de Barcelona a tan sols 50 minuts de distància, PortAventura, Ferrari Land, les platges, la gastronomia, els camps de golf i un llarg etc, que ofereix la preciosa Costa Daurada.