.

La formació ha visitat avui la seu de l'entitat i s'ha entrevistat amb el president, Àngel Juárez

La formació ha visitat avui la seu de l’entitat i s’ha entrevistat amb el president, Àngel Juárez

El cap de llista de Centrats en Tarragona, Carlos Calderón, la número 2, Josepa Loos i el secretari d’organització del partit, Hèctor Alvárez, han visitat aquest dimecres la seu de Mare Terra Fundació Mediterrània i s’han entrevistat amb el president d’aquesta ONG, Àngel Juárez, amb l’objectiu principal de sumar-se a la reivindicació de realitzar un estudi epidemiològic al Camp de Tarragona, una demanda històrica liderada per Mediterrània.

En la reunió, a més, han presentat a Juárez – el qual també presideix la Coordinadora d’Entitats de Tarragona, que aquesta setmana ha sumat al Nàstic entre els prop de 120 membres de l’organització – el seu programa, que com indica el seu nom, se centra en Tarragona.

Entre el repàs de temes tractats en aquesta trobada, destaquen punts com l’estat de la ciutat, les necessitats específiques dels barris o els actius patrimonials i econòmics.

En aquest sentit, Centrats en Tarragona ha mostrat el seu interès en assistir a la següent edició dels Àpats de Mediterrània al Solric, que se celebrarà el pròxim dimecres 8 de maig (just un dia abans de l’enganxada de cartells que dona el tret de sortida a la campanya electoral) al restaurant Solric.

Amb el títol “Tarragona, una ciutat adormida”?, els Àpats, excepcionalment, varien el seu format de tertúlia a debat electoral per saber de primera mà que proposen les formacions polítiques del PSC, ERC, Cs, PDeCAT i el PP sobre el model turístic de Tarragona i com conciliar l’oci amb la convivència veïnal.