.

.

TOTS 21

Centenars de sardanistes procedents de diferents poblacions i municipis del Camp de Tarragona van participar d’aquesta Trobada sardanista

Centenars de sardanistes procedents de diferents poblacions i municipis del Camp de Tarragona van participar d’aquesta Trobada sardanista

El Parc de les Escoles Velles va ser l’escenari aquest passat diumenge 29 de setembre d’una nova edició de l’Aplec de la sardana Vila de Constantí, una de les cites culturals tradicionals amb l’arribada de la tardor. Centenars de sardanistes procedents de diferents poblacions i municipis del Camp de Tarragona van participar d’aquesta Trobada sardanista, que com cada any, es va dividir en dues parts, la jornada matinal i la de tarda.

El Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, amb col·laboració de l’Ajuntament de Constantí ha estat, un any més, l’entitat encarregada d’organitzar aquesta trobada sardanística que ja ha arribat ja a la seva 37a edició.L’acompanyament musical de la cita va anar a càrrec de la Cobla Reus Jove al llarg del matí, i la Cobla Ciutat de Terrassa que es va alternar amb la Cobla Reus Jove durant la sessió de la tarda. Com ja és tradició, la trobada va finalitzar amb una ballada conjunta de la Sardana “Per Constantí”, obra Tomàs Gil Membrado. En acabar, es va oferir coca i cava per a tots els assistents.

Un dels responsables del Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, Josep M. Salvat, ha fet una valoració molt positiva de com va transcórrer la jornada sardanista d’aquest diumenge.