.

.

TOTS 21


Gran participació als tallers festius de Salou

Gran participació als tallers festius de Salou

Les entitats de caire tradicional de Salou s’han reunit aquesta tarda al passadís del TAS en la setena mostra i tallers per a petits i grans que organitza la Xarxa de Cultura Tradicional catalana de Salou.

Cada una de les entitats ha instal·lat una taula amb manualitats per tal que els més petits es familiaritzin amb els elements del seguici festiu; així s’han pogut pintar figures de nans; decorar corones amb els gegants de Salou; pintar mocadors de festa; deixar un missatge a la morena de Salou i lliura-li el xumet; aprendre a ballar sardanes o un taller per saber com ballen els capgrossos. Pel passadís del TAS hi han desfilat centenars de persones; petites i grans, gaudint d’aquesta tarda cultural que ha tingut una molt bona acceptació.

A la mostra s’hi han reunit els següents grups: l’escola de Gralla i Timbal; els grallers La Tarota; el Grup Esplai amb La Morena; els sardanistes Contrapunt d’Onades; l’Associació Salou Teatre; els Gegants de Salou; els Diables Maleïts i les Bruixes Latemó; l’Associació Sal-i-Ou de Balls Populars i Bestiari i, finalment les puntaires del Grup de Dones.

L’objectiu de molts nens i nenes era aconseguir la samarreta i un mocador de la festa un cop segellats cincs tallers i presentant el tríptic a la regidoria de Cultura.

En aquest acte de la Xarxa hi col·labora l’Antena del Coneixement de la URV.