.

Imatge de la sortida de la cursa amb cent participants

Imatge de la sortida de la cursa amb cent participants

Joel Nicolau ha estat el guanyador del I Trofeu 15 d’abril que s’ha organitzat a La Canonja.

El ciclista de l’equip Castillo de Onda ha estat el primer en completar els 84 quilòmetres de la prova

El Trofeu, organitzat pel Club Ciclista La Canonja, ha comptat amb la participació d’un centenar de ciclistes júnior

Joel Nicolau ha estat el vencedor del I Trofeu 15 d’abril, que s’ha disputat aquest diumenge a la tarda i que ha estat organitzat pel Club Ciclista La Canonja. Nicolau, júnior de segon any de l’equip Castillo Onda, ha estat el primer en completar la cursa, amb un temps de dues hores, deu minuts i 52 segons. El segon classificat ha estat Pol Hervás (que s’ha endut el trofeu al millor júnior de primer any) i el tercer, Ismael Pascua. Hervás és integrant de l’equip Tomás Domingo i Pascua, del Huesca La Magia.

Un centenar de participants d’arreu de l’Estat

El trofeu, amb sortida al poliesportiu municipal de La Canonja, ha comptat amb la participació d’un centenar de ciclistes de categoria júnior i ha estat puntuable per a la Copa Catalana i per al rànquing de la RFEC. La prova, de 84 quilòmetres i disputada en modalitat de carretera, ha recorregut diverses poblacions del Tarragonès i el Baix Camp.

La cursa, a més, ha inclòs els ports del Coll de la Teixeta (amb una ascensió de 6,2 quilòmetres), de segona categoria, i el del Coll de la Batalla (amb una ascensió de 3,4 quilòmetres), de tercera. El vencedor del Trofeu del premi de muntanya ha estat Jordi López, de Huesca La Magia. Pel que fa a la meta volant, que ha premiat el primer ciclista en superar el pas de la cursa per Montbrió del Camp, el vencedor ha estat Alejandro Sánchez, de l’equip Bicis Esteve. Finalment, el Trofeu per al primer equip classificat ha estat per a Huesca La Magia.

La prova, de 84 quilòmetres, ha recorregut diverses poblacions del Tarragonès i el Baix Camp

CLUB CICLISTA LA CANONJA

El secretari del Club Ciclista La Canonja, en Francesc Fortuny, ha valorat de manera positiva l’organització del Trofeu. “És el primer cop que organitzem una prova en categoria júnior i n’estem molt satisfets”, ha explicat. Fortuny ha apuntat, d’altra banda, que la participació d’equips d’arreu de l’Estat espanyol ha estat un valor afegit al Trofeu. “Hi ha equips d’Osca, de Castelló, d’Alacant i Múrcia, entre d’altres, i això és important per al futur de la prova”, ha assenyalat.

Posteriorment, passats uns minuts de les sis de la tarda, la jornada s’ha tancat amb l’entrega dels premis als vencedors, que han estat entregats per diverses autoritats locals, entre les quals hi havia el batlle de La Canonja, Roc Muñoz.