.

Les empreses Celler Sort del Castell, Elix Polymers i PortAventura seran guardonades amb els Premis a la Internacionalització de la Cambra de Comerç de Tarragona en un acte en què assistirà el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

El Celler Sort del Castell, més conegut pel nom comercial que l’ha acompanyat des de la seva fundació l’any 1884: Vermut Yzaguirre, es dedica a comercialitzar productes agroalimentaris, com vermuts i vins dolços, com a principals protagonistes. S’endú el Premi al Creixement Internacional.

Per la seva banda, Elix Polymers rep el Premi a la Trajectòria Internacional. L’empresa de La Canonja és un dels fabricants líders de resines ABS i derivats a Europa.

Finalment, PortAventura World Parks & Resort s’emporta el Premi a la Projecció Internacional de Tarragona. És actualment una de les destinacions de vacances i lleure familiar més importants d’Europa. Al llarg dels seus 20 anys d’història ha rebut més de 65 milions de visites, consolidant-se com una de les primeres marques turístiques de Catalunya i Espanya.

Les tres empreses seran distingides aquest dijous a les 19 hores, en el marc de l’acte de lliurament dels Premis a la Internacionalització de les Empreses que anualment atorga la Cambra de Tarragona. Aquesta edició, que tindrà lloc a la Sala d’actes del Col·legi de Farmacèutics, comptarà amb un convidat d’honor d’excepció, Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya, que entregarà aquests guardons en nom de la Corporació tarragonina.