.

El proper dia 4 de novembre el nostre Ajuntament i la cúpula de l’ ICS celebraran el 50 aniversari del nostre hospital de referència Joan XXIII.

Com sempre el nostre alcalde sortirà a la foto.

El nostre alcalde i el seu pintoresc equip de govern, que mai no han mogut un dit per defensar el nostre hospital, ara es presenten com els paladins del Joan XXIII.

On eren el senyor alcalde i els seus al 2015 quan la ciutadania sortia al carrer demanant un servei d’ Hemodinàmica obert les 24 hores? Què va fer, prèviament, mentre el Hall de l’HJ23 acollia taules per recollir signatures al respecte?

On era el senyor alcalde al 2011 quan es va fer la retallada dràstica a nivell de tancament de llits, reducció de proves diagnòstiques, intervencions quirúrgiques tan amb ingrés com de CMA (cirurgia major ambulatòria)? Què va fer quan el pressupost es baixava a Joan XXIII alhora que es pujava a l’hospital de Sta. Tecla?
Encara no l’hem sentit obrir la boca.

Tampoc no l’hem sentit dir res, des que vam denunciar fa un mes que es retiraven els TAVIs (implantació transcatèter de vàlvula aòrtica) a Joan XXIII i es traslladaven a Barcelona.
Tampoc no l’hem vist a cap de les jornades – tancaments que s’han fet durant 4 anys en defensa de l’Hospital Joan XXIII.

Com tampoc no l’hem vist a tot el seguit de concentracions, talls de trànsit i més accions que es van fer en contra de les retallades que van ofegar l’hospital.

Sempre que hem volgut reunir-nos amb el senyor alcalde tant com a junta de personal, com a Grup de Treball o com a sindicat, a part de no presentar-se ell i enviar a altres persones; ens ha donat la raó com als bojos, però encara és hora que mogui un dit, més enllà de fer-se fotos i de dedicar bones paraules.

Senyor Alcalde, vostè mai no ha fet cap declaració seriosa exposant el tipus de model sanitari que defensa.
A qui vol enganyar, alcalde?

Deixi d’exhibir-se en celebracions, deixi de fer el paperot i mulli’s dient quin model d’hospital i de sanitat defensa.

Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona

Tarragona, 2 de novembre de 2016