.

.

TOTS 21

CDC qualifica la seva candidatura de 'municipalista'. Foto: Tarragona21

CDC qualifica la seva candidatura de ‘municipalista’. Foto: Tarragona21

Convergència Democràtica de Catalunya ha desvetllat quines seran les cares visibles de la candidatura de les eleccions generals del 26-J a la demarcació de Tarragona. L’alcalde de Tortosa Ferran Bel tornarà a encapçalar la llista pel Congrés, mentre que l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ho farà al Senat.

La formació ha triat el balcó del Mediterrani per presentar-se oficialment davant dels mitjans de comunicació. Ferran Bel repeteix com a número i aspira, com a mínim, a repetir resultats tot i que “nosaltres sempre aspirem al màxim”. Bel encapçala una llista de “fort arrelament municipalista i molt vinculada a la nostra manera de ser. Portarem propostes properes i també explicarem la feina feta durant aquests mesos”.

Bel ha explicat que “en els propers dies anirem desgranant el nostre programa”, però el candidat ja ha donat quatre pinzellades del seu programa, on les infraestructures, la lluita contra l’atur i els problemes municipals tindran un pes fonamental. Mercè Dalmau, Mar Vázquez, Oriol Vázquez, Marc Ayala i Sara Gil són les altres persones que conformen la llista per al Congrés.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, torna a ser la cara visible de la candidatura pel Senat i estarà acompanyat per Ima Mis, Robert Valentí, Teresa Moya, Francesc Xavier Vela,Marina Rojals, Joan Maria Basora, Joan Carles Garcia i Anna Magrinyà.

Pellicer vol “defensar els interessos del nostre país, però també de la nostra gent amb accions. No busquem grans titulars”. Pellicer s’ha mostrat “satisfet de la feina feta fins ara a un ritme constant”.