.

Josep Cruset, amb Artur Mas durant un acte

Josep Cruset, amb Artur Mas durant un acte

Els militants, simpatitzants i candidats a les llistes de Convergència del Camp de Tarragona podran participar als 40 debats que s’han organitzat al territori i que posaran el seu punt i final a l’Arboç. Aquestes sessions serviran per “debatre i aprofundir sobre determinats aspectes com: l’organització del partit i la seva ideologia. I, què hem de fer per Catalunya des de CDC”, segons el president de la Federació de CDC al Camp de Tarragona, Josep Ma. Cruset.

Aquestes jornades s’organitzen en dues parts: una primera, on els participants han d’omplir una enquesta de 90 preguntes; i una segona, on s’organitzen en grups de treball per debatre les seves propostes. En aquest sentit, Cruset ha assegurat que “necessitem escoltar la nostra militància, les bases, la gent del carrer que ens farà arribar les seves propostes i inquietuds” . I “ara és un moment determinant per fer-ho, perquè hem de construir un nou Estat; i l’opinió de la nostra gent, dels catalans, és primordial” .

Davant la bona acollida d’aquesta iniciativa, hi ha municipis on s’ha organitzat més d’un “Torn Obert” per la demanda de la militància. “La previsió inicial era de poder arribar a omplir 1070 enquestes repartides entre les nostres sis comarques, però aquest cicle ha despertat molt interès i hem ampliat fins a les 1300 enquestes”, ha subratllat Josep Ma. Cruset. El resultat de les sessions posarà les bases del Congrés que el partit té previst al juny.