.

.

TOTS 21


La reivindicació d’equiparació és una demanda sindical que ha el sindicat mantingut des de l’any 2020. Foto: Francisco Àvia / Hospital Clínic

CCOO ha celebrat que les treballadores de la neteja dels centres sanitaris també cobrin la paga extra per la covid 19, tal com ha transcendit aquest dilluns. La llei d’acompanyament de pressupostos inclourà el compromís i els recursos suficients per estendre la gratificació que van només cobrar els professionals sanitaris pel sobreesforç durant la pandèmia a les treballadores de neteja. CCOO reclama que la mesura es faci efectiva, i s’acordin la quantitat i altres aspectes “de la que de la mà dels sindicats més representatius del sector de neteja”.

El sindicat ha recordat que aquest episodi va demostrar “una actitud de classisme institucional” per part de la Generalitat.

La reivindicació d’equiparació és una demanda sindical que ha el sindicat mantingut des de l’any 2020. “Si finalment es concreta, serà fruit d’un procés de mobilització”, ha recordat CCOO. Les treballadores del sector van anar a la vaga el passat 30 d’abril per reclamar aquest pagament.

ACN