.

.

TOTS 21

El servei de WhatsApp ha recuperat progressivament la normalitat poc abans de les 11:00 del matí d’aquest dimarts després de pràcticament una hora i mitja sense funcionar. L’aplicació de missatgeria instantània ha caigut als voltants de les nou i quart: El caos ha començat quan no permetia enviar ni rebre missatges en els grups d’amics, familiars o de treball, però la fallada ha anat a més amb el pas dels minuts. Diversos usuaris han compartit aquest error en les seves xarxes socials. Es desconeix l’origen de la incidència.

Al principi en les converses privades de WhatsApp es va detectar la fallada que en enviar un missatge només apareixia un ‘tick’ gris pel que semblava que no s’havia enviat però l’altra persona sí que el rebia. Però només minuts més tard també ha deixat de funcionar.

En els mòbils I-Phone sortia ‘connectant…’ i no deixa ni enviar ni rebre missatges. El mateix missatge que apareixia en el WhatsApp web. En els Android qualsevol missatge enviat apareixia amb un tick però l’altra persona no el rebia.

Redacció