.

.

TOTS 21

L’Ajuntament de Vila-seca i el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya han aprovat un any més el conveni de col·laboració pel funcionament de la Unitat d’Escolarització Compartida Municipal “Aula 15”.

Aquest conveni pel curs 2015-2016 té un cost de 122.602 euros (l’Ajuntament aporta 41.591 euros i la Generalitat 81.011 euros) i permet la realització d’activitats complementàries d’ESO adreçades a alumnes amb necessitats educatives especials.

La UEC Municipal “Aula 15”, que es ve realitzant a Vila-seca des de l’any 2001, ha permès que prop de 140 alumnes d’entre 13 i 16 anys i amb necessitats educatives molt especials, puguin tenir un millor accés al món laboral i una continuïtat en els seus estudis.

L’A15 és un recurs d’atenció educativa especialitzada, un espai d’aprenentatge alternatiu per a certs alumnes amb dificultat d’integració al medi escolar. L’A15 desenvolupa una ESO adaptada fomentada en la promoció de les competències bàsiques estipulades pel Departament d’Ensenyament i és un projecte finançat per l’Ajuntament de Vila-seca i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya