.

Els grana han caigut al darrer suspir. Foto: Nàstic

Dos gols en el darrer suspir del partit, capgirant el que semblava una victòria grana segura a domicili han donat la victòria inesperada a l’Eldense i sumat una nova decepció grana en terres llunyanes.

El gol de Pedro Fernández amb el que s’avia avançat el conjunt tarragoní, l’ha neutralitzat, i de quina manera, l’equip valencià, primer amb l’empat al minut 89, obra de Pedro Capó. i amb el 2-1 definitiu un minut següent, obra d’Ortuño. Manu Garcia havia aconsegut aturar un penal abans que el Nàstic s’avancés a l’inici de la segona part.

Després de sumar els primers 3 punts de la temporada, l’equip grana viatjava fins a terres alacantines amb l’objectiu de sumar la segona victòria consecutiva. El CD Eldense, amb una ratxa de nou punts dels últims nou, es presentava com un rival complicat.

Els primers minuts de joc han estat per als locals, dominant la possessió de l’esfèric i fent recular als d’Agné a prop de la porteria. Les arribades locals per banda han fet intervenir a Manu García per primer cop al minut 10. El meta ha tret una bona mà per sota i ha allunyat el perill. Després de la insistència dels d’Elda en el tram inicial, el Nàstic ha guanyat pes en el pas dels minuts i ha alternat el domini del joc; intentant generar des de la defensa. I en els últims impassos del primer temps el Nàstic ha pogut avançar-se en dues ocasions.

Al minut 38, Joan Oriol ha intentat sorprendre al meta Vallejo des de propi camp i l’esfèric ha sortit fregant el travesser. Mentre que la darrera ocasió del primer temps ha estat la més clara. Marc Álvarez s’ha internat per la banda dreta de l’atac i la passada enrere ha trobat el remat de Guillermo; la defensa local, des del terra, ha evitat que l’esfèric trobés la porteria. Els equips han marxat a vestidors amb el resultat inicial.

El segon temps ha estat intents des del xiulet inicial. Pablo Fernández, que ha substituït a Robert Simón, ha buscat el xut des de la frontal de l’àrea i la pilota ha marxat alta. Mentre que a la jugada posterior, l’àrbitre ha xiulat penal favorable als alacantins per mans grana a l’interior de l’àrea. Al minut 48, Manu García ha volat per evitar el gol d’Álex Martínez i mantenir el resultat inicial. I tres minuts després, gol del Nàstic. Pilota a l’espai que Pablo Fernández ha lluitat fins al final, ja que l’esfèric estava a l’abast del meta rival, i l’asturià ha estat el més murri per marcar a plaer. Manu García ha tornat a brillar en dues noves intervencions; primera al minut 59, després d’un xut local des de l’interior de l’àrea; i posteriorment al minut 71, reaccionant al remat de cap de Manu Nieto.

Per la seva part, el Nàstic ha gaudit de fins a tres ocasions per sentenciar el matx. Bonilla, al minut 74, ho ha intentat des de fora l’àrea i el meta Vallejo ha pogut refusar. Les altres dues oportunitats clares han estat per a Pochettino. L’extrem dret ha trobat les mans del porter local en un xut escorat i, tres minuts després, trobant la base del pal en una bona jugada personal i assistència d’Aarón Rey. En el tram final de partit, el Nàstic es mostrava contundent en les pilotes a l’àrea i en les accions a pilota aturada… Fins al minut 87, quan després de quatre córners consecutius, Pedró Capó ha empatat rematant sol al segon pal. El cop encara ha estat més dur als tres minuts. Jugada vertical dels d’Elda que ha culminat Juanto Ortuño per capgirar el marcador i deixar els tres punts a casa del conjunt valencià.

El proper diumenge, a partir de les 17 h, l’equip s’enfrontarà al Real Murcia en busca de la segona victòria consecutiva al Nou Estadi Costa Daurada.

Fitxa tècnica

Alineacions

CD Eldense: Guille Vallejo, Toni Abad (Estacio, 73’), Álex Martínez, José Antonio Pardo, Sergio Ortuño, Mario Soberón (Juanto Ortuño, 73’), Fran Carnicer (Cris Montes, 61’), Manu Nieto, Miguel Núñez (Pedro Capó, 79’), Diego González, Jesús Clemente (Luque Jr, 61’).

Nàstic: Manu García, Gorostidi (Aarón Rey, 46’), Robert S (Pablo Fdez, 46’), Pedro (Trilles, 84’), Quintanilla, Josema, Guillermo (Bonilla, 73’), Tirlea, Joan Oriol, Montes Arce, M. Álvarez (Pochettino, 68’).

Gols: 0-1, Pablo Fdez. (50’); 1-1, Pedro Capó (87’); 2-1, Juanto Ortuño (89’).

Àrbitre: Pablo Morales Moreno

Targetes: J. Pardo (14’), Fran Carnicer (34’) i Juanto Ortuño (89’) per part del CD Eldense; Quintanilla (81’) i Pablo Fdez. (90’) per part del Nàstic.

Partit corresponent a la Jornada 6 del Grup II de Primera Federación disputat al Nuevo Pepico Amat.