.

.

TOTS 21


S’han programat dos passatges del terror. Foto: Cedida

Els amants de les emocions fortes i les experiències terrorífiques tenen una cita ineludible a Castellvell del Camp durant el cap de setmana del 27 al 29 d’octubre. Per segon cap de setmana consecutiu, el poble es transformarà en l’epicentre de la por amb la tercera edició de Terror Nights, el passatge del terror dissenyat per Funeral Creations.

Aquest esgarrifós esdeveniment tindrà lloc a l’antic i enigmàtic celler de Castellvell del Camp, ubicat al Carrer Joan Maragall, i promet una experiència única i aterridora. “Terror Nights” es compon de dos passatges que faran que els visitants visquin moments inoblidables de terror i suspens.

Una altra imatge del passatge del terror. Foto: Cedida

Horror Carnival: Endinsa’t al món del circ macabre amb “Horror Carnival“, el primer dels passatges de “Terror Nights“. Els assistents seran testimonis d’un dels espectacles més sinistres que hagin presenciat mai. Els pallassos que passegen per aquest passatge no busquen el riure del seu públic, sinó que revelen un inquietant futur que podria canviar les seves vides per sempre. Tot i que no tothom sortirà viu d’aquesta experiència, una cosa és segura: l’espectacle ha de continuar.

Hunter: En el segon passatge, conegut com a “Hunter“, els valents assistents s’enfrontaran a una apocalipsi zombi. En un món devastat pels no morts, hauran de lluitar per sobreviure i arribar fins al final sense ser infectats. Cada pas serà un repte en aquesta lluita per la supervivència

Serà del 27 al 29 d’octubre. Foto: Cedida

L’experiència completa dura aproximadament una hora i té un preu d’entrada de 10 euros. No obstant això, aquests 10 euros no només us donaran accés als passatges del terror, sinó que també podreu gaudir de shows en viu, animació que farà que se us posi la pell de gallina, un fotomató interactiu per capturar moments terrorífics i fins i tot un servei de bar per ajudar-vos a mantenir els nervis a ratlla.

Entrades i horaris

Les entrades per a “Terror Nights” es poden adquirir amb antelació a través del lloc web oficial de l’esdeveniment, https://terrornights.es, o el mateix dia a taquilla. Els horaris seran els següents:

  • Divendres, 27 d’octubre: de 20:00 a 00:00 hores
  • Dissabte, 28 d’octubre: de 20:00 a 00:00 hores
  • Diumenge, 29 d’octubre: de 18:00 a 22:00 hores

Per a aquells que busquen una experiència intensa i plena de terror, “Terror Nights” promet ser un esdeveniment per aquells que estan disposats a desafiar els seus pitjors malsons.

V.Tapias