.

Un dels ossos 3D instal.lats a Castellvell

Un detall lumínic de Nadal en un dels carrers de la vila

Castellvell del Camp gaudeix aquestes festes de Nadal i Reis d’elements decoratius il.luminats en tres dimensions, a més de més il.luminació als carrers i places i un arbre de Nadal de cinc metres d’altura.

En el cas novedós dels elements 3D es tracta de dos ossets i un iglú. Un dels ossets es troba ubicat en una rotonda, al costat de l’iglú, i un altre, on apareix un os polar esquiant, a l’entrada de la vila des d’Almoster.

L’iglú amb l’altra osset

Altrament, la programació nadalenca continua a Castellvell. Així, del 21 al 23 i del 27 al 30 de desembre, l’Escola Santa Anna acollirà la Ludoteca de Nadal, un espai ple d’alegria i diversió per a infants d’1 a 12 anys. Amb una àmplia varietat de tallers, activitats i jocs, l’horari d’acollida serà, de 8 a 9 del matí, mentre que la ludoteca obrirà, de 9 a 13 h i de 16 a 19 .

Un scape-room per gaudir en família

L’Antic Celler presenta, del 22 al 24 i del 29 al 31 de desembre, l’scape-room infantil ‘Un Món Màgic’, una aventura per a tota la família. Els participants tindran el repte d’impedir que el Grinch arruïni el Nadal. El preu de l’entrada és de 5 euros i l’horari d’obertura és els divendres, de 16 a 18 h, i dissabtes i diumenges, de 10 a 13 h i de 16 a 18 h.

El Cant de la Sibil·la

Justament divendres 22 de desembre, a les 19:30 h, a l’Església, es podia gaudir de l’hipnòtic Cant de la Sibil·la, obra de Sergi Planas, una oportunitat única per viure la tradició de forma gratuïta i immersiva.

Avui dissabte dia 23, arriba l’humor amb l’enginyosa i divertida representació de ‘Don Joan i l’espaguetti’, a les 18:30 h, al Casal l’Era.

Pel que fa a les misses tradicionals a l’Església, cal recordar la Missa del Gall (dia 24, a les 19 h), la Missa de Nadal (dia 25, a les 12 h), la Missa de la vigília de Cap d’Any (dia 31, a les 19 h) i la Missa de l’Epifania (6 de gener, a les 12 h).

Fem Cagar el Tió

El dia 25 de desembre, a partir de les 12:45 h, en sortir de la Missa de Nadal, les nenes i els nens podran fer cagar el Tió, una activitat organitzada per l’associació de Joves Trencalòs.

Espectacle-concert participatiu

El dimecres 27 de desembre, a les 19:30 h, el teatre de l’escola presentarà l’espectacle-concert participatiu ‘Sobre taula de Nadal’, a l’estil “karaoke”, que ha estat creat per passar-s’ho bé, cantar, riure i celebra el Nadal amb música, teatre, festa i humor.

La Festa de la Banya

Un dels actes característics del Nadal a Castellvell és la Festa de la Banya, que començarà el 28 de desembre, a partir de les 9 del matí, a la plaça Jacint Verdaguer, on es podrà gaudir d’un merescut esmorzar per començar bé el dia i la festa.

A les 19:30 h, la Colla de Diables Banyuts de Castellvell protagonitzarà una encesa especial, a la plaça Catalunya, per celebrar els 15 anys de la colla. Tot seguit, es farà el tradicional sopar popular.

XXV Concert de Nadal

Un dels actes més destacats del programa és el Concert de Nadal, que enguany celebrarà el seu 25è aniversari, els dies 30 de desembre i 2 de gener, a l’Església Sant Vicenç.

Es tracta d’una experiència inoblidable amb l’Orquestra Cum Jubilo del Camp de Tarragona, que estarà acompanyada del prodigiós violinista Sasha Amorós, la destacada soprano Ana Puche i la brillant presència de Sebastian Mueller com a concertino. El programa, que comptarà amb la direcció magistral d’Alexander Frey, inclourà obres mestres de Lalo i Tchaikovsky, a més de l’estrena de la commovedora peça ‘Puer natus in Bethlehem’. Les entrades s’hauran d’adquirir a https://aas.cat.

Per acabar l’any, hi haurà una nova cita amb la Popular Cursa dels Nassos, el diumenge 31 de desembre, a les 11 h, que proposa dos recorreguts diferents: un per als més petits i un altre per als més atrevits.

Redacció

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */