.

.

TOTS 21


Un moment de l'acte públic de lliurament de la bandera

Castelldefels ja té la bandera dels Jocs Mediterranis de 2017, on hi prendrà part en les modalitat de rem i piragüisme, i ho ha celebrat amb una gran gala. El Teatre Plaza de Castelldefels ha acollit divendres la rebuda de la bandera dels Jocs, en el marc de la cerimònia amb què s’ha homenatjat a tots aquells i aquelles que han convertit el 2013 en un any especialment significat per a l’esport de la ciutat barcelonina.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha fet entrega de la bandera a l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes. Els acompanyà en l’acte el representant territorial de l’esport de Barcelona de la Generalitat de Catalunya, Santiago Siquier. Castelldefels i Barcelona (hípica) són les úniques ciutats de fora de les comarques de Tarragona que seran subseu dels Jocs de Tarragona.

L’acte ha comptat amb una nodrida representació de les entitats esportives locals, que hi han participat en alguns casos -un d’ells, la UE Castelldefels-, aportant les indumentàries que han fet servir els membres de TodoPorque Rías Performing Arts en una de les coreografies que han amenitzat la vetllada.

Capital Europea de l’Esport

En la primera part de la festa Castelldefels ha acomiadat la seva condició de Ciutat del Bàsquet Català, portant a terme el trespàs de la mateixa a La Seu d’Urgell, capital del nostre bàsquet al 2014. Manuel Reyes, Alcalde de Castelldefels, i Pere Sust, Vicepresident de la Fundació del Bàsquet Català, han estat els encarregats de cedir el simbòlic testimoni a Albert Batalla, alcalde de la capital de l’Alt Urgell.

Posteriorment, s’ha dit adéu a la Capitalitat Europea de l’Esport, designació que ha ostentat el municipi durant al 2013 i que ha servit per a impulsar més de 200 activitats tota mena de disciplines. Un vídeo amb un ‘tastet’ de les més destacades, introduït pel gerent del Patronat Municipal d’Esports, Albert García Edo, l’ha il.lustrat a la perfecció.