.

En un futur proper, el grup vitivinícola seguirà millorant i ampliant la nova seu per seguir creixent i acabar així el projecte iniciat ara farà un any i que va veure’s aturat per la pandèmia. Foto: Cambra de Valls

Castell d’Or, amb seu central a Vila-rodona, comercialitza un 90% del seu producte al mercat exterior, principalment a països de la Unió Europea, Estats Units, Japó, Canadà, Brasil, Mèxic i Rússia. Actualment estan desenvolupant una estratègia d’expansió al mercat nacional per tal de fer créixer la marca i aportar valor al territori. El Director Gerent del grup, Jordi Amell, assegura que volen “entrar al mercat nacional i consolidar Castell d’Or com l’empresa de referència en el sector vitivinícola i aportar valor al territori”.

El passat mes de setembre, l’empresa va instal·lar-se a Vila-rodona, procedent de Vilafranca del Penedès. Aquesta nova seu se situa a pocs metres de la planta productora del grup, el celler modernista de Vila-Rodona, i permet, segons Amell, unificar processos de producció i millorar aspectes organitzatius, productius i econòmics. El nou edifici de 9.500 m² compta amb dues plantes subterrànies amb una capacitat per a 11 milions d’ampolles i 1.053 palets, així com un magatzem logístic de 1.840 m2.

En un futur proper, el grup vitivinícola seguirà millorant i ampliant la nova seu per seguir creixent i acabar així el projecte iniciat ara farà un any i que va veure’s aturat per la pandèmia.

Pel que fa a la imatge de marca, l’empresa vitivinícola es troba en procés de renovació i millora per tal de posar-la en coneixement de restauradors i grans cadenes de supermercats.

Cooperativisme i vinyes centenàries

Castell d’Or va néixer el 2006 i està format per 16 cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Alt Camp, Priorat, Tarragona, Montsant i Lleida. Aquests cellers, amb una història centenària, aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, caves i olis Premium, fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques. Actualment compten amb tres plantes elaboradores i embotelladores de cava, situades a l’Arboç, l’Espluga de Francolí i Vila-rodona.

Premis i reconeixements

A principis de juliol la Cambra de Comerç de Valls va reconèixer Castell d’or per la seva implantació, ampliació i inversió industrial. Un reconeixement que va fer-se en el transcurs de la Nit de Premis de Valls. Els Premis Vinari 2021 d’aquest mes de juliol van distingir amb dues medalles de plata a Castell d’Or. El Cava Castell d’Or Brut Imperial (D.O Cava) i el Vi Blanc Castell d’Or (D.O Penedès) van ser seleccionats entre els millors vins de Catalunya.

Podeu conèixer més detalls de l’empresa vitivinícola a la seva nova pàgina web www.castelldor.com. Veureu que disposen de botiga online per poder comprar sense sortir de casa les seves marques Castell d’Or i Cossetània.

Redacció

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */